Podcastjaink

Podcastok

 

Legújabb podcastjaink: 

Trophosan Visiobalance - Hallgassa meg Dr. Tóth Eszter szemész szakorvossal a Klub Rádió Vény nélkül című egészségügyi műsorában elhangzott beszélgetés első részét a makula degenerációról (12:30).

Trophosan Visiobalance -Hallgassa meg Dr. Tóth Eszter szemész szakorvossal a Klub Rádió Vény nélkül című egészségügyi műsorában elhangzott beszélgetés második részét a makula degeneráció száraz fajtájáról és annak lehetséges kezeléséről speciális élelmiszerekkel (12:37). 

 

 

Basica - Hallgassa meg Dr. Cseuz Regina reumatológus beszámolóját arról, milyen hatással bír a megfelelő sav-bázis egyensúly a reumatoid artritiszben szenvedő betegek esetében, milyen tanulmányok támasztották ezt alá és hogyan segített a Basica termékek fogyasztása ebben (17:13). 

 

 

Basica Sport - Hallgassa meg Asiama Evelyn dietetikus tanácsait arra vonatkozóan, miért is fontos a megfelelő ásványi anyag bevitele sportolás során a vízpótlás mellett és hogyan segít ebben a Basica Sport sportital (2:02).

 

 

Garmastan - Hallgassa meg Ludman Erika védőnő beszámolóját, miért szükségesek a mellbimbóvédő krémek egy kismama életében és miért jó választás épp a Garmastan (8:33).

 

 

HeltiQ Szemölcsfagyasztók - Hallgassa meg Dr. Illich Melinda belgyógyász szakorvos ismertetőjét a testen előforduló szemölcsökről és ezek hatékony eltávolításáról a HeltiQ termékekkel (6:22).

 

 

Herzéria - Hallgassa meg Dr. Ihász Judit bőrgyógyász - kozmetológus a fejbőr és a hajhagymák egészségéről és a hajhullásról készült összefoglalóját (17:46).

 

 

Magnesium Diasporal - Hallgassa meg Isó Imola gyógyszerész véleményét a stresszről, ennek lehetséges csökkentéséről, illetve arról a készítményről, amit megoldásként ajánl (3:41).

 

 

Magnesium Diasporal - Hallgassa meg Ludman Erika védőnő beszámolóját a magnézium szedésének fontosságáról és a megfelelő magnéziumkészítmény kiválasztásának főbb kritériumairól (9:51).

 

 

Trophosan Visiobalance - Hallgassa meg Dr. Feminger Andrea szemorvos beszédét a szemfenék meszesedéséről (vagyis a makula degenerációról), illetve ennek kezeléséről (23:22).