Lintia

Lintia Cink + C-vitamin - Az immunrendszer támogatója

 

 

Tovább a webshopra

 

Tasakonként 10 mg cinkkel (szerves cink-citrát) és 60 mg C-vitaminnal. Víz nélkül bevehető, málna ízű, szájba szórható por formájú granulátum édesítőszerrel.

A Lintia Cink + C-vitamin azoknak ajánlott, akik támogatni akarják védekezőképességüket, és akik nagy kihívások ellenére fittek és egészségesek szeretnének maradni. A cink és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Ezenkívül a cink az egészséges bőr, haj és köröm fenntartásában is segít.

 

Tápanyagok

 1 napi adag (1 tasak)

 bev. ref* %

C-vitamin

 60 mg

 75 %

Cink (szerves cink-citrát)

 10 mg

 100 %

* beviteli referenciaérték felnőtteknek %-ban

 
Miben segítenek szervezetednek ezek az összetevők? Kattints ide a részletekért.

Javasolt napi adagolás: naponta 1 tasak tartalmát szájba szórva, víz nélkül megenni. Felnőttek és 6 évnél idősebb gyermekek számára javasolt.

Figyelmeztetések: A javasolt napi adagot ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Gluténmentes, laktózmentes, cukormentes, 100% vegán

Összetevők: édesítőszer: szorbit (89,1 %), aszkorbinsav (6,6 %), cink-citrát (3,24 %), csomósodást gátló: zsírsavak kalcium sói (1 %), aroma (0,1%)

Gyártó: Trophovital. GmbH, Am Gfild 3., 85375 Neufahrn, Németország

 

Jó tudni: A cink már a szájban és a nyelőcsőben támogatja az immunrendszert.

Megtetszett az íze?

További Lintia cink + C-vitamin és más típus Lintia termék elérhető a drkhshop.hu weboldalon.

 

Lintia Energy

 

 

 

Tovább a webshopra

 

Tasakonként 60mg taurinnal, 10 mg Q10-koenzimmel, 6 mg B5-vitaminnal, 40 µg krómmal és 5 µg B12-vitaminnal. Víz nélkül bevehető, őszibarack ízű, szájba szórható por formában édesítőszerrel.

A Lintia Energy azoknak készült, akik gyakran fáradtnak és kimerültnek érzik magukat a mindennapjaik során, és fokozni szeretnék energiaszintjüket. A B12-vitamin és a B5-vitamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

 

Tápanyagok

 1 napi adag (1 tasak)

 bev. ref* %

Taurin

 60 mg

 

Q10-koenzim

 10 mg

 

B5-vitamin

 6 mg

100%

Króm:

 40 µg

100%

B12-vitamin

 5 µg

200%

* beviteli referenciaérték felnőtteknek %-ban

 

Jó tudni: 

A B12-vitamin és a B5-vitamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A króm segít abban, hogy a táplálék összetevőit az izmok számára energiává változtassa, illetve nagyon fontos feladata a testben a vércukorszint fenntartása.

A Q10 koenzimnek a testben három létfontosságú tulajdonsága is van: energia előállítása, a sejtek védelme és az immunrendszer támogatása. Különösen magas az előfordulása az energiaigényes sejtekben: az agyban, a májban és a szívizomban.

A taurinnak sokrétű feladata van az emberi testben. Elsősorban az agyban, a szemben, a belső szervekben, mint a szív, és a központi idegrendszerben fordul elő. Sejtvédő hatású, csökkenti a sejtekben ezt az oxidatív stresszt és segít a szabad gyökök megkötésében.

 
Miben segítenek szervezetednek még ezek az összetevők? Kattints ide a részletekért.

Javasolt napi adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tasak tartalmát szájba szórva, víz nélkül megenni.

Figyelmeztetések: A javasolt napi adagot ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem alkalmas gyermekek számára. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Gluténmentes, laktózmentes, cukormentes, 100% vegán

Összetevők: édesítőszer: szorbit, taurin, citromsav, Q10-koenzim, B5-vitamin (kalcium-pantotenát), zsírsavak kalcium sói, króm-klorid, aroma, B12-vitamin (cianokobalamin)

Gyártó: Trophovital. GmbH, Am Gfild 3., 85375 Neufahrn, Németország

 

Megtetszett az íze?

További Lintia Energy és más típus Lintia termék elérhető a drkhshop.hu weboldalon.