Orvosi kézápolás igénybevett és érzékeny bőrre - Bemutatkozik az Allpremed termékcsalád

Az alapos kézhigiénia, a kézfertőtlenítő szerek foglalkozásfüggő, gyakori alkalmazása, a vízzel való gyakori érintkezés, valamint a huzamos nedvességben dolgozás megtámadják a bőrt. A következmény: a bőr kiszárad, gyakran berepedezik, adott esetben ekcémás lesz. A tökéletesen ápolt kezek számára fejlesztették ki az Allpremed hand expert termékcsaládot.

Az Allpremed hand expert család tagjai:

Allpremed hand expert Wash kéztisztító hab a kéz különösen kíméletes tisztítását teszi lehetővé, anélkül, hogy a bőrt tovább igénybe vegye. Az értékes olajok, mint az oliva-, avokado- és jojobaolaj a bőrt már a tisztítás során kellemesen ápolják. Alkalmazás: a legelőnyösebb, ha az Allpremed hand expert Wash habot minden kéztisztításnál használjuk, ezzel a bőrt már a tisztításnál ápoljuk. Csak külsőleg.

Allpremed hand expert Protect habkrém a vizes terhelésekkel szemben a bőr ellenálló erejét növeli. A jól bevált BarrioExpert technológia a bőrön egy légzésaktív védőhálót képez, anélkül azonban, hogy a természetes bőrfunkciókat befolyásolná. Alkalmazás: Allpremed hand expert Protect habkrémet a potenciális bőrterhelések előtt (pl. gyakori kéztisztítás és kézfertőtlenítés), illetve szükség szerint a tisztított kezekre vigyük fel az optimális védőhatás eléréséhez. Elég egy diónyi mennyiség. Csak külsőleg.

Allpremed hand expert lipid habkrém Repair a sérült bőrbarrier javítására és regenerációjára szolgál. A lipid habkrém a BarrioExpert LIPO 2 bőr javító technológia alapján bőrrokon lipideket tartalmaz. Ezek a száraz bőr lipid filmjének hézagait zárják be és így végzik el a fent említett bőrbarrier javítást. Ezen kívül tudományos vizsgálatok bizonyították, hogy a bőr saját regenerációját is támogatják. A bőrt intenzíven lipidekkel és nedvességgel látják el. Alkalmazás: Allpremed hand expert lipid habkrém Repairt lehetőleg minden kéztisztítás után, illetve szükség szerint vigyük fel a bőrre az optimális ápolást elérendő. Elég egy diónyi mennyiség. Csak külsőleg.

Allpremed hand expert antibakteriális ápoló spray Hygiene a hatékony kéztisztítást teszi lehetővé. Antibakteriális hatása mellett kellemesen hűsít és bőrnyugtató. Alkalmazás: Allpremed hand expert antibakteriális ápoló spray Hygienet szükség szerint vigyük fel a bőrre és gondosan dörzsöljük be. A sprayt víz és szappan nélkül használhatjuk, így ideális, ha úton vagyunk. Csak külsőleg.

 

BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia

Az innovatív és szabadalmazott BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia készítmény bőrre való felvitele után egy légzésaktív védőhálót képez, amely a bőrt külső befolyásoktól védi anélkül, hogy a fiziológiás bőrfunkciókat befolyásolná. A modern textiliák működési elvéhez hasonlóan különleges sajátosságaival biztosítja, hogy a bőr alkalmazása után továbbra is természetesen tud lélegezni. A bőrrokon lipidek puzzle részekként épülnek be a sérült bőrbarrierbe. A bőrbarriert bizonyítottan kijavítják, a bőr saját regenerációját támogatják.

 

Az Allpremed termékcsalád tagjai: