Támogassa adója 1%-val a Csodalámpa Alapítványt  

 

Tisztelt Csodalámpa-támogatónk!

 

 

 

Reméljük, hogy jól van a családjával együtt!

Csupán néhány percnyi segítséget kérünk!
Most igazán nagy szükségünk van az Ön aktivitására és a támogatására!

Kérjük, rendelkezzen a felajánlható 1%-ával a beteg gyerekek megsegítéséért, s kérje erre a barátait, ismerőseit is, akkor is, ha a NAV elkészítette Önnek a bevallását.

Adószám: 18248670-1-43
Letölthető rendelkező nyilatkozat

Megmutatjuk, hol és miként tud rendelkezni, csupán néhány kattintás:
Hogyan kell rendelkezni az szja 1%-áról - lépésről lépésre

 

 

Az idén 20. születésnapját ünneplő Csodalámpa Alapítvány missziója továbbra is egy-egy életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek álmának valóra váltása. Alapításunk óta már több, mint 4600 beteg gyermek kívánságát teljesítettük országosan működő szervezetként és mintegy közel 200 önkéntes alkotta kívánságteljesítő hálózattal. Alapítványunk célja ezzel az, hogy a gyermekek elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről, a teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá tegye, ezáltal pedig erőt adjon a gyógyulásához.

Mint ahogy a körülöttünk levő világ mutatja, sajnos mindig van olyan helyzet, ami rávilágít arra, hogy a segítség mindenhol elkel. Legyen az vírushelyzet, háború, földrengés, recesszió. Az elmúlt időszak és ez az év is bővelkedik ilyenben, de bennünket ez csak megerősít abban, hogy alapítványunk munkájára még inkább szükség lett és van! Beteg gyermek sajnos nem lett kevesebb, a családok helyzete is sokkal nehezebb, a gyerekek még jobban elszigetelődnek, számunkra azonban öröm, hogy mindezen nehézségek ellenére 309 gyermek kívánsága teljesülhetett 2022-ben!

Az 1%-os rendelkezések az alapítvány bevételi forrásainak kb. 20%-át adják, így kiemelkedően fontos része gazdálkodásunknak. Ezen módon nagyon számítunk a magánszemélyek rendelkezéseire, melyek segítségével folytathatjuk mosolyszerző, örömöt nyújtó missziónkat, vagyis, hogy még több nagybeteg gyermeknek váltsuk valóra kívánságát. Ezt kötelességünknek is érezzünk, hiszen nem hagyhatjuk cserben ezeket a gyerekeket csak azért mert a világban más problémák is vannak.

1 %-os kampányunkban törekszünk a társadalmi célú, támogatott megjelenésekre, másrészt segítőink ajánlásával igyekszünk kapcsolatba kerülni cégek HR osztályaival. Mindössze azt kérjük a cégvezetéstől, amennyiben tudnak azonosulni célkitűzésünkkel, ajánljanak minket dolgozóiknak. Természetesen tudjuk, hogy mindenki maga dönt arról, kit támogat, de nagyon sokan nem tudják, így szívesen hallanak ajánlásokat, hiszen az adományozás iránti szándék bennük van.

A rendelkezés megkönnyítésére az alábbiakat készítettük össze:

  1. Útmutató kisfilmet:

Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról - lépésről, lépésre

  1. Plakátot, mely kifüggesztésre kerülhet az irodák közös helységeiben (csatolva)
  2. 24 oldalas bemutatkozó kisfüzetünket Bemutatkozó kisfüzet
  3. 2020-as évre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot

Rendelkező nyilatkozat

  1. Ügyfélkapu nélküli online beküldés lehetősége:

Online beküldés ügyfélkapu nélkül

 

Kérésükre minden anyagot nyomtatva is el tudunk küldeni, ha ezt az igényüket jelzik felénk a patzauer.eva@csodalampa.hu címre a kért mennyiségek megjelölésével.

A kívánságteljesítésekről és a gazdálkodásunkról honlapunkon a www.csodalampa.hu  oldalon találnak információkat, ahol éves beszámolóink, valamint a PriceWaterhouseCoopers könyvvizsgálói jelentései teljes terjedelemben olvashatóak.  ITT

Köszönjük segítségét és támogatását!

 

Patzauer Éva                                         Szilvágyi Erzsébet

Pro Voluntarius díjas                           Pro Voluntarius díjas

Csodalámpa Alapítvány                      Csodalámpa Alapítvány

Ügyvezető                                              Kommunikációs és marketing vezető

Székhely: H-1125 Budapest, Alsó-svábhegyi út 11.

Iroda: H-1095 Budapest, Soroksári út 26.

Postacím: 1453 Budapest 92., Pf. 5.

Mobil: +36-20-463-7144

E-mail: patzauer.eva@csodalampa.hu  marketing@csodalampa.hu