Bemutatkozik a Csodalámpa Alapítvány

Megalapításuk óta szívünk csücske a Csodalámpa Alapítvány, melynek jótékony tevékenysége és missziója szívbemarkoló minden ember számára.

Az idén 20. születésnapját ünneplő Csodalámpa Alapítvány missziója továbbra is egy-egy életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek álmának valóra váltása. Alapításunk óta már több, mint 4600 beteg gyermek kívánságát teljesítették országosan működő szervezetként és mintegy közel 200 önkéntes alkotta kívánságteljesítő hálózattal. Alapítványuk célja ezzel az, hogy a gyermekek elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről, a teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá tegye, ezáltal pedig erőt adjon a gyógyulásához.

Mint ahogy a körülöttünk levő világ mutatja, sajnos mindig van olyan helyzet, ami rávilágít arra, hogy a segítség mindenhol elkel. Legyen az vírushelyzet, háború, földrengés, recesszió. Az elmúlt időszak és ez az év is bővelkedik ilyenben, de bennünket ez csak megerősít abban, hogy alapítványuk munkájára még inkább szükség lett és van! Beteg gyermek sajnos nem lett kevesebb, a családok helyzete is sokkal nehezebb, a gyerekek még jobban elszigetelődnek, számunkra azonban öröm, hogy mindezen nehézségek ellenére 309 gyermek kívánsága teljesülhetett 2022-ben!

Tevékenységük legfrissebb, 2023-as összefoglalóját IDE KATTINTVA érheti el.

Mérföldkövek:

 

Missziójuk

3 és 18 év közötti, életveszélyesen beteg gyerekek támogatása álmaik valóra váltásával

Céljaik:

 

Rehabilitációs projektük: GyógyBűvészet

 

Az alapítvány tevékenysége, illetve az ahhoz szükséges források:

Jótékony programjuk: Csodabogarak

A Csodabogarak jótékony magánszemélyek, akik a Csodalámpa javára kis összegű adományokat gyűjtenek (crowdfunding):

 

Tevékenységük legfrissebb, 2023-as összefoglalóját IDE KATTINTVA érheti el. 

www.csodalampa.hu