Akció: Izomlazítás külsőleg és belsőleg

Gyakran megesik velünk, hogy sportolás vagy kertészkedés után fájlaljuk izmainkat, ízületeinket. Javasolnánk egy olyan segítséget, aminek ott a helye minden házi patikában.

Ha nehéz, fizikai tevékenységet is végzünk, az megviseli szervezetünket, az izmokat és ízületeket.

 

Basica Sport

 

Erős fizikai igénybevétel esetén a folyadékveszteség igen magas. A vízveszteség gyors pótlása döntő fontosságú a teljesítőképesség fenntartásához. A tea, az ásványvíz vagy gyümölcslé fogyasztásával ezt nem lehet elég gyorsan megtenni. Az izotóniás italok és gyümölcslevek (savtartalmuk miatt) vízleadáshoz vezetnek a béltraktusban, és ezáltal növelik a sejtszintű vízveszteséget.

A hipotóniás italok (ilyen a Basica Sport italpor) ozmotikus nyomása alacsonyabb, mint a véré, gyorsabban felszívódnak a vékonybélből, mint az izotóniás italok. Gyorsabban kompenzálják az izzadással elvesztett ásványi sókat (magnézium, kalcium, nátrium, kálium) és nyomelemeket (vas, cink, szelén, króm, réz, molibdén), enyhébb lesz az izomláz, ezért nő a sport- és fizikai teljesítmény. A hipotóniás sport italpor ajánlott sportolás, erős fizikai igénybevétel előtt, közben és után.

https://www.drkhshop.hu/24-basica-sport-bazikus-sportital

 

Starbalm készítmények

 

Külsőlegesen az izom és ízületi fájdalmak elkerülésére vagy kezelésére válasszunk olyan készítményeket, melyek növényi hatóanyagokat (eukaliptusz-, körtike- (wintegreen-), barneol-, szegfűszeg-, fenyőfa olajokat) tartalmaznak. Ezek a hatóanyagok segítenek az izmok ellazításában, a fájdalomérzet csökkenésében.

Kerüljük a kámfortartalmú termékeket, mivel a kámfor allergiát okozhat.

Fontos, hogy sportolás és nagy fizikai megterhelés előtt is felkészítsük izmainkat. A Starbalm melegítő és hűsítő hatású termékek komplex megoldást biztosítanak az izom- és ízületi fájdalmak esetén.

A Starbalm melegítő hatású spray, gél, masszázskrém alkalmas arra, hogy a bőrpírt okozó összetevői révén fokozzák a vérkeringést, és a felmelegedés hatására az izmok elernyednek, megszabadulnak a fájdalomtól, így enyhülést adva az izmoknak és ízületeknek. A bőrpír fokozók meleg vagy hideg érzetet adhatnak bőrre juttatásuk után, a komponenstől függően. A bőrpírt okozók, mint az esszenciális olajok pl. eukaliptusz olaj meleg hőhatást nyújtanak.A mentol hűsítő hatású bőrpírt okozó anyag. Ezek a Starbalm készítmények sportolás, nehéz fizikai igénybevétel után is alkalmazhatók.

A Starbalm balzsamokat sportolás után ajánljuk, izomszakadás, vagy fájó izmok és ízületek esetén.

A Starbalm hűsítő gél és spray eukaliptusz- és teafaolaj hatóanyaggal kiváló segítség sportolás, nehéz fizikai munkavégzés előtt és után, gyulladásra vagy megerőltetett izmok ellazítására. Segítik a zúzódások gyógyulását.

Ha ezeket a jó tanácsokat megfogadjuk, akkor elkerülhető a megerőltetés okozta izom- és ízületi fájdalom.

https://www.drkhshop.hu/33-starbalm-izomlazito-es-izueletvedo-kremek

 

Jelenlegi akciónk során az alábbi terméket kínáljuk 15% kedvezménnyel:

 

Az akció 2020. 05. 18. és 2020. 05.31. között érvényes, illetve a készlet erejéig tart.

www.drkhshop.hu